Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoZavod v Praze
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Zavod v Praze

Zavod v Praze 21 let 4 měsíců ago #354

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Radime,

celkem zajímavý názor! Myslím, že jestli se postaví na start ve třídě prestig tak málo lidí jako letos, bude to opravdu legrační!!! Na druhou stranu po minulé sezóně si myslím, že budete rádi, když Vás bude ve třídě prestig, alespoň těch 14!!! Pokud se pojede závod v Praze mělo by se to pojmout jako propagace supermota a udělat tak trochu šou pro lidi, proto si myslím, že by opravdu mělo stát na startu ve třídě Prestig minimálně přes 20 lidí!!!
Domnívám se, že Ti, ale moc nepomůžu, když se tam postavím já, po prvním kole se o mě přerazíš, jinými slovy to tam rovnou může jet i mecháňa od Ládi Janouše, jezdíme zhruba stejně!!! Nebo se dohodnem tak, že Ty rychlejší pojedou pomaleji, aby to nevypadalo tak blbě!
Souhlasím s tím, že prvních 10 z hobíků by mělo jet ve třídě prestig a myslím si, že by to těm klukům nic neudělalo, pokud to bude pojato jako šou pro lidi a nepozabíjíte je tam, tak se s Vámi určitě rádi svezou!

Takže čudlání zdar, Radmovímu obzvlášť!

Zdraví Petr.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Zavod v Praze 21 let 4 měsíců ago #355

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Petře
Nemyslím si že mezi prvníma 10ti hobíkama je nějaký velký rozdíl od nás a myslím že bychom si docela slušně zazávodili.
Jenomže kdo bude chtít jezdit desátý když může jinde vyhrát.
Ale na to je asi ještě dost času.
P.S. Doufám že jedeš s náma do Itálie. Víš jak ti to loni prospělo...

Zavod v Praze 21 let 4 měsíců ago #356

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zdarec lidi, to se nám to tady ale rozjelo:) Uplně souhlasim s Vavřou, taky jsem nad tim přemejšlel. 12 lidí v Prestigi by při případnym závodě v Pze určitě nebylo moc reprezentativních! Ale na druhou stranu, i kdyby těch prvních deset z hoblů v Prestigi jelo, tak je to celkem průšvih s licencema. Ůplně nejlepší by bylo, jak jste psali, dostat sem nějaký jezdce třebas z Německa. Ale to je zase o tý propagaci. Jinač pokud jsem to dobře zaznamenal, tak poměrně dost lidí z hoblů uvažuje do příští sezony o přestupu do 450 a neměl by pak snad být takovej problém, aby vrámci pražskýho zavodu někteří jeli jak 450, tak presig! No, uvidíme...snad to nějak dopadne. Zatim se majte, ciaos

Zavod v Praze 21 let 4 měsíců ago #357

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
No tak snad abych zase něco řekl :) Vzhledem k tomu, že Praha se, když se pojede, pojede jako volný závod je pravděpodobné že 450 pojedou dohromady s prestigi a spíš bude lepší, když se někdo nekvalifikuje, než když pojede dvakrát 12 jezdců sólo. Co Vy na to ?

RG

Zavod v Praze 21 let 4 měsíců ago #358

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Určitě bude lepší, když se někdo nekvalifikuje, ale Richarde jsi celkem optimista, když si myslíš, že bude taková účast, aby na roštu stálo tolik lidí, že by se snad měl někdo nekvalifikovat, domnívám se, že bude slušný výkon promotéra pokud dostane na start víc jak 20 lidí.

Petr Klamt
  • Strana:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.199 seconds