Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoŘády
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Řády

Řády 20 let 6 měsíců ago #483

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zdravím Všechny,

mám dotaz.Jak je možné že Čadek ve druhé jízdě nedojel a přesto je klasifikován na 7 místě.
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Řády 20 let 6 měsíců ago #484

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Mě,ale určitě i ostatní by to zajímalo taky.Doufám,že jste zase něco vložily do řádů.To už je u Čadka druhý případ,vzpomeňte na Brno.Jestliže jezdec není odmávnut na cílové čáře,jak je potom tedy možné,že inkasoval 14 bodů.Mohl by to někdo vysvětlit?

Řády 20 let 6 měsíců ago #485

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Očekával bych trochu pružnější jednání co se týče odpovědi na Radkův dotaz!!!
Mně samotnému se ani nechce věřit, že je takováhle věc vůbec možná, i když .....!

Řády 20 let 6 měsíců ago #486

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
To víš pokud to není v řádech tak se MUSÍ DOUPRAVIT do patřičné podoby."Těším"se na dobu kdy se bude počitat třeba průjezd 2 kolem nebo ????? !!!!!!!!!!!

Řády 20 let 6 měsíců ago #487

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Děkuji promotérum za odpověď na náš dotaz.Je videt, jak to s námi jezdci myslí !!!! Pak má to Supermoto vypadat.

Řády 20 let 6 měsíců ago #488

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Přeji dobrý večer,

nejdřív na vysvětlenou proč neodepisuji okamžitě na každý dotaz. I já, stejně jako vy se musím něčím živit a supermoto to není. Takže nejdřív musím vydělat na jídlo a složenky a pak se můžu věnovat supermotu. Děkuji za pochopení.
Co se týče otázky:
Od začátku sezóny jsou v platnosti řády ve kterých je napsáno:
N038.11.8 Výsledky jízd
Jízda je oficiálně skončena při dokončení kola, kdy je šachovnicový prapor ukázán vítěznému jezdci.
Vítězem jízdy je jezdec, který přejede cílovou čáru jako první.
Další jezdci budou klasifikováni při překročení cílové čáry.
Každému jezdci je zaznamenán čas, ve kterém překročí cílovou čáru přední část jeho motocyklu. Jezdec musí v tomto okamžiku ovládat svůj motocykl.
Jezdci budou klasifikováni podle pořadí v cíli a podle počtu ujetých kompletních kol.
Nebude klasifikován jezdec, který nepřekročil cílovou čáru do tří minut po dojezdu vítěze nebo neabsolvoval

Řády 20 let 6 měsíců ago #490

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Mám ještě jeden dotaz.Kdyby Kvasničkovi odešla v posledním kole motorka a Boček dojel do cíle na prvním místě,vyhrál by tedy Kvasnička?Děkuji za odpověď

Řády 20 let 6 měsíců ago #491

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Nikoliv vyhrál by Boček a Kvasnička by byl pravděpodobně nejrychlejší z těch co by měli o kolo méně než Boček. Tedy v podstatě by dopadl asi jako Čadek.

S pozdravem

Richard Gironi
Supermoto.cz s.r.o.

Řády 20 let 6 měsíců ago #492

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ještě by mě zajímalo,kdo vymýšlel řády supermoto.Mohl bych poprosit o jména kompetentních lidí,kteří se podíleli o letošní úpravy řádů?Doufám,že to není nic tajného!Děkuji za spolupráci.
Josef

Řády 20 let 6 měsíců ago #493

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Řády sestavuje a schvaluje subkomise supermoto viz. Ročenka FMS 2005 nebo web AČR, dále pak jsou postoupeny výkonnému svazu motokrosu, který je musí schválit. Většinou se vychází z řádů z předešlého roku, zapracovávají se novinky z řádů FIM a UEM a také se zapracovávají nashromážděné poznatky ze závodů z uplynulého ročníku. Celý proces trvá cca. 2-3 měsíce.

S pozdravem

Richard Gironi
Supermoto.cz s.r.o.
Time to create page: 0.340 seconds