Ahoj Radime,
napsal jsi to hezky a jistě máš pravdu, ale je věcí promotéra jakou smlouvu podepisuje, a stojím si opět za svým, buď vím co podepisuju a nebo to nevím a nepodepisuju takovou věc, pokud nemá promotér zkušenosti se smlouvama, měl by se asi raději poradit s někým kdo s tím zkušenosti má, takže si myslím, že opět udělal chybu promotér.
Co se týče Brna Radime, tak víš moc dobře jak ta schůzka probíhala, napoprvé se nedostavil pomotér, s tím že dorazí za půl hoďky. Za půl hoďky skutečně dorazil, ale to už nemělo chuť spousta jezdců, takže nás tam bylo tak 10, a kdyby ta schůzka nebyla u Ládi kde v tu chvíli byli jezdci s úplně jiného důvodu, bylo by nás tam tak 5. Když jsme se začali bavit o problémech, házel promotér vše na pořadatele, poukazoval na smlouvu atd. Druhý den po poradě bylo vše ještě horší!!!
Promotéři jako lidi nemusejí být špatný, určitě umí spoustu jiných věcí, věřím, že dělají pro supermoto maximum, ale bohužel jejich maximum nestačí, sami musí cítit, že svou pozici nezvládaj tak jak by měli!!!
Radime ja sám jsem napsal, že bych to lépe neuměl, ale proto to taky nedělám!!!
Co se týče rozražené brány v Sosnové, tak to už je zase o tom na jaké úrovni je supermoto v Čechách, zkus rozrazit bránu v Německu, co myslíš!? To že pořadatelé udělali v Sosnové takový program, že jsi se nestihl ani vyčůrat mezi jízdami je věc druhá, ale tu bránu by jsi prostě v Německu nerozrazil, uděláš to jen u nás, protože víš, že se Ti nic nestane a hlavně z těch kašparů nemáš tak jako nikdo žadný respekt. ( Sosnovou neřeš, před rokem v Brně jsem měl při přejímce takovýho nerva, že jsem málem trefil toho chytráka na technický přejímce a o KuNdrlem ani nemluvím!)
Můj názor je takový jak jsem uvedel výše, když to neumím tak to nedělám! Oba máme na věc jiný názor, asi se na to každý díváme z jiné strany, ale to nic nemění na tom, že jsme kamarádi, prostě jsme tady každý uvedli svůj názor. Tvůj názor je, že jsi spokojenej a můj je, že jsem z toho úplně znechucenej! A to každopádně!
Jsem z toho znechucenej tak, že na supermoto kašlu a raději si to budu čudlat s kamrádam po lese nebo
P.s. Myslím, že Radek to Brno popsal úplně nejlíp jak mohl, bohužel to není jenom Brno, ale každý závod, kterého jsem se účastnil!
s pozdravem
Petr