Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoŘády
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Řády

Řády 20 let 6 měsíců ago #505

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ano správně, jiná varianta je blbost!!!!!!! Proč ta varianta, ale existuje, že!? Co dělá v řádech pro tak zvané mezinárodní mistrovství supermota!? To nemá co dělat ani v řádech pro cyklistycký závod v hornídolní!!! Je to prostě absolutní nesmysl!!!!!

Petr
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Řády 20 let 6 měsíců ago #506

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj kluci, taky už jsem se zařekl, že nenapíšu, není mi lhostejná situace v " NAŠEM" Supermotu, ale myslím si, že na nás každý ......! Vždyť je to pořád do kola, závody pořádají nezávodníci s jasným účelem vydělat a za drobné by to jistě nedělali, že?
Nezůčastnil jsem se závodu v SAZCE, protože dle promotéra pojedou všechny světové špičky a já jsem nechět vyhodit 2500,-Kč za startovné a jet dvakrát trénink. A nakonec závodilo jen dvacet jezdců!!! To mi ještě den před závodem volá Richard Gironi a div mě neprosí abych prý jel, že je stála hodně reklama, tak aby se to zaplatilo, neveřil jsem svým uším, já si platím již několik let všechno ze svého a nemyslím si že Richard a jeho kolegové by nám později, když by náhodou vydělali neco vrátili! Oni totiž nikdy nevydělají, aby nemuseli vracet, třeba price many atd. Velice dobře se znám se Standou Špačkem (Gold fren) a vím kolik dostali na sezonu a na závod v Sazce a to mají takovývh sponzrouů určitě dvacet! Myslím, že kdybychom mohli jako jezdci nahlédnou do účetnictví eseróčka Supermoto, tak bychom se asi divili, osm let jsem pracoval na hospodářské kriminálce a dělal daňové a účetní věci a už teď si myslím své!
Teď několik mých postřehů: Kdysy měl pan Morávek (TSS) v Hobbycích klauzuli, že pokud v sezóně zvítězí závodník, nebo je druhý v CELKOVÉM pořadí v závodě tak musí příští rok automaticky do vyšší soutěže, nebylo by to od věci, protože už jsem zaslechl, že někteří EMERTNÍ sběrači věnců konec sezony vypustí, aby nebyly do třetího místa a další rok zase hurá na žně.
Chápu také Vavřu, jeho optimistější pohled, je zřejmě proto, že do toho netlačí jen své, někdy těžce vydělané peníze, ale i peníze sponzorů a pokud je to někomu také zaměstnáním, tak to chápu, taky bych nechtěl přijít o práci, ale jinak musím souhlasit se všemi negativními postřehy chronickým stěžovatelů ať již aktivních závodníků, nebo bývalých (hahaha).
Sebereflexe je jednou ze základních praktik dobrého managera a promotera!!!, tak ahoj příště.

Řády 20 let 6 měsíců ago #507

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zdravím,

někdy mě až překvapuje co jsem prý všechno řekl a kolik peněz prý máme. Veškerá reklama na Sazku byla věcí bartrovou, tedy reklama za reklamu. Těžko jsem tedy mohl mluvit o tom, že nás reklama stála hodně peněz. A co se týče společnosti Goldfren, tak jsme dostali za reklamu destičky a kotouče pro závodníky v kategorii KFC II. A jak jsme dostali tak jsme dali dál. Tedy ne že jsme dostali a prodali.

Ještě k účasti na Sazce. Až byste se divili s jakým klidem někdo přislíbí účast a když v pátek před závodem je dotázán zda přijede, najde výmluvu proč to vlastně nejde (třeba problém s autem). A ještě lépe, řekne, že přijede a pak ani nezavolá, ať si trhneme nohou.

Věcně ještě k postupovému klíči, rozumím tomu tedy dobře, že kromě třech prvních z celkového pořadí šel taktéž nahoru ten, kdo vyhrál alespoň jeden závod ?

Ještě něco za sebe: Řády zde na serveru jsou od 21.12.2004. Řád je to od toho, že se jimi budeme snažit všichni řídit. Proč jste nikdo nenapsal, že jsme banda blbců a ať to změníme než začla sezóna ?

Richard

P.S.: Radku asi mám sklerózu, ale já si neděli v Brně vybavuju trochu jinak.

Řády 20 let 6 měsíců ago #508

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zdar všichni a hlavně čudlo.
1. Naposledy se vyjádřím k Sosnové.- Program nebyl udělaný zle ale tím že někdo spadl v hobíkách a opakoval se závod došlo k časovému posunu. Proto měli pořadatelé posunout všechny jízdy o 15 min. Jenže to neudělali, takže mezi 1. jízdou prerstige a 2. jízdou 450 jsem neměl 20 min, ale jen 5. jistě každý uzná že za 5 min přehodit gumu dolít benzín a dát se dohromady je nesmysl.Navíc na našem stojanu nešla elektrika takže jsme s kompresorem v ruce lítali po depu a hledali kde ho mužeme nafoukat. Výsledek toho byl že jsem přijel do uzavřeného prostoru o 7 vteřin pozdě. Ten blb za tou bránou se se mnou nechtěl o ničem bavit a bylo vidět jakou má radost že stojím za bránou. Takže díky Daliborovi který se mě jedinný zastal jsem s tím idiotem vyrazil bránu a muže být rád že jsem se ovládl a díky tomu se dnes může najíst. Jen mě mrzí jak se zachovali ostatní jezdci a tak zvaní kamarádi kteří u toho byli. Ale to je o něčem jiném.Přišel ředitel, vyslechl mě a pak si mě pozvali na kobereček. Vysvětlil jsem jim o co šlo, vše jsme si vyříkali jak s panem Zelinkou tak s panem Kudrlem , podali si ruce a šel si každý po svém. A komu se to nelíbí, ať mi políbí prdel. V německu se automaticky posouvá program pokud dojde ke zdržení, takže tam jsem nikdy neměl důvod bránu rozrážet.
2. Neřekl jsem že jsem spokojený, určitě jsou chyby a to dost velké , jen jsem se snažil trochu hájit promotéry protože na ně se vždy všechno sesype a můj názor prostě je, že sice určitě dělají chyby ale větší problém je v pořadatelích. Jasně to dokázal Richard v Brně, kdy v neděli možná trochu nešťastně zastavil trénink než dají pořadatelé trať do pořádku. Bohužel z toho byl akorát konflikt protože pořadatelé trénink nezrušili a pokračovali dál, ale jde o to, že se nás Richard zastal protože trať byla nebezpečná.
3. Ať přemýšlím jak přemýšlím ( a to je u mě svátek ) tak absolutně nevím co si myslet o těch řádech s tím dojetím do cíle.
Na jednu stranu je určitě divné že je jezdec klasifikován i když neprojede cílem, David Čadek je kousek za mnou, a já jsem mohl mít klid, takže na tuto stranu se můžu cítit ublížený. Ale na druhou stranu si říkám že to samé může potkat mě v Písku nebo Sosnové a potom můžu být rád za každý bodík který mě takto přibude. A vlastně každý z nás. Myslím si že dokud nás to nepotká tak se můžeme cítit ukřivdění a říkat že je tohle pravidlo blbost, ale až se nám motorka zastaví kolo nebo dvě před cílem, a nebo najedeme na žulovou kostku v posledním kole a v poslední zatáčce před cílem ( která tam ležela celý závod a to jen pro pobavení nějakých grázlů s vestama s nápisy "pořadatel" a " FORSAGE" aby viděli jak si na ní někdo rozbije hubu ) a málem se zabijeme, tak pak budeme chodit a děkovat lidem kteří tohle pravidlo zavedli. Ruku na srdce, myslím že takoví jsme všichni.
A jinak jsi mě pěkně nasral že jsi se vykašlal na závodění. Konečně jsi se přestal na Hondě tak čudlat a pak jsi to zabalil. Proč ????? Čudlo jeden !!! :-)))

Řády 20 let 6 měsíců ago #509

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Debata se nám něják rozjela, a hlavně se to rozšířilo na věci o kterých už nemá ani cenu mluvit viz Sosnová, Radime stalo se a už to nebudem řešit, já tvrdím, že v Německu by si prostě tou branou neprojel a kdyby ano, tak jednou a neposledy a už to nech být! Netvrdím, že nebyl důvod být nespokojenej s neposunutím jízd!!!!
Co se týče Tvého názoru, na řády - domnívám se, že myslet na to, že příště až nedojedu bude se mně ten nesmysl, který je v řádech hodit je poněkud zvláštní!
Čudla jsem a čudla zůstanu!!! Proč jsem skončil s ježděním, to je jednoduché, jsem znechucen tak jako spousta jiných, ale s tím rozdílem, že jsem se rozhodl, že už do toho nedám ani korunu, české SUPERMOTO je pro mě hrozný nesmysl a na to, abych jel mistrák v D nemám peníze ani talent! Takže budu supermoto pozorovat už jen jako divák, opravdu jsem znechucen tak, že jsem o tento sport ztratil úplně zájem!

Omlouvám se promoterům, ale můj názor je ten, že v letošní sezóně a i před ní v rámci příprav nadělali dost chyb, teda zřejmě jednu od které se ty ostatní odvíjí ( smlouva ) pokud nevím co podepisuju, poradím se!!! O řádech ani psát nebudu, protože nechápu jak se tam ta hovadina shora uvedená vůbec dostala!

Jestli to chcete dělat dál, najděte si někoho kdo Vám poradí s tím jak se to má dělat, ale pořádně a bez chyb, jinak za chvíli Vám bude supermoto jezdit akorát Radim!

Čudla Petr

Řády 20 let 6 měsíců ago #510

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zdravím,

mýlím se nebo když jsme spolu Petře mluvili před Sazkou udával jsi zcela jiný důvod konce svého závodění ?

Jak se říká každá smlouva je vypověditelná, stejně tak žádná smlouva není dokonalá. Je asi opravdu chyba, když se člověk chová jako člověk a nepodezřívá každého ze špatného úmyslu. Smlouvy s pořadateli jsou v globálu všechny stejné a víceméně už tři roky neměnné. Možná už tři roky špatné. A názor: "Pokud nevím co podepisuju, poradím se" je sice hezký, ale v praxi pokulhává. Nejsme blázni, abychom si psali smlouvy sami, nejsme asni takoví blázni abychom se neradili a i přesto se stala chyba.

Richard

Řády 20 let 6 měsíců ago #511

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Takže za chvíli už budu mistr ČR jak ve 450 tak v Prestigi. :-))))

Řády 20 let 6 měsíců ago #512

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj chalani nebojte sa na buduci rok to beriem s Richardom a Davidom do ruk ja. Aj nemecky usporiadatelia budu proti nam nuly. Matematika bude jednoducha co se vydela sa rozdeli na ceny. Naklady su jasné-trat,casomiera,výplata pre promotery za odvedenu prácu. Podla mna to takto musí fungovat aj bez hospodarskej kriminálky. Hlavnú cenu dáva Vavra (noc s Dáškou).-)

Řády 20 let 6 měsíců ago #513

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj kluci, tak to jsem moc rád, že příští rok bude lepší.
Richarde ten postupový klíč jsi pochopil správně.
Vzkaz pro Čudlu: Peťo nepujdem na pivko, bydlíme ve stejném městě a u piva, nebo jiného moku se nejlépe medituje. A pokud bychom se někde a někdy sešli jako větší skupinka v takovém volnějším duchu, taky by to nebylo marné.
Tak čus.

Řády 20 let 6 měsíců ago #514

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Zdar všem,

1) Honzíku cinkni mi na tel. 777 739 596 ztratil jsem vizitku na pivko zajdu rád!

2) Richarde spolu jmse před Sazkou nemluvili, já tam nebyl! S ježděním jsem skončil kvuli nechuti a buhužel je takových víc, kteří jsou znechuceni, pravda je ta, že od té doby co nejzdím mám zdravotní problémy, ale už je to lepší!!!
Co se týká smlouvy, tak si myslím, že si ji věnoval při podpisu nedostatek času a nebo jsi ji podepsal z toho důvodu, že Ti nic jiného nezbývalo! Proč si to myslím!? Sám, jsi v Brně i v Ostravě říkal, že podle smlouvy do toho pořadatelům nemůžeš mluvit, z toho vyplývá, že jsi to buď věděl už při podpisu a věděl jsi co podepisuješ a nebo jsi to nečetl a zjistil jsi to, když Ti pořadatel řekl ať jim do toho nekecáš a podíváš se do dmlouvy! Nebo je jiná varianta? To už je stejně úplně jedno další sezóna končí a já můžu pouze konstatovat, že se s jezdci řádně vyčůralo! Můj názor na to je ten, že na tom má podíl Tvůj podpis na smlouvě, s tím, že jsi důvěřoval lidem, to je sice hezký, ale VÍTEJ V ČECHÁCH kde dvojnásob platí pravidlo důvěřuj, ale prověřuj! Byl to jen podpis na blbý smlouvě, že? Celkem Ti, ale zkomplikoval život a nejen Tobě! O tom se tady, ale nikdo rozepisovat nechtěl, šlo tady o jinou věc!!!!
Myslíš si selským rozumem, že je správné bodovat toho kdo neprojede cílem větším počtem bodů než ten, který cílem projede sice pomaleji a s rozvahou tak, aby dojel, ale projede!? Ne, že sem zase zkopíruješ řády!

3) Karolův názor na věc je moc hezkej, člověk by pomalu věřil, že to může fungovat, a možná, že jo, pokud to, ale bude dělat někdo jako Karol, protože musí mít i takovou naturu! Měl jsem možnost, díky Karoloj být letos na treninku na Slovensku a byl to asi nejlepší trenink i když jsem tam 5x ležel, fakt dobrý, lidi jsou tam strašně v pohodě. Akorát příští rok lituju Bočana, Karol nabízí za vítězství Dášu, tak nevím jestli z toho při třetím vítězství nebude mít větší radost Dáša než Bočan, ono po takovém závodu chtít dalčí výkony, něvím, nevím!?

Petr
Time to create page: 0.356 seconds