Jste zde:   HomeForumSupermoto.czČeské supermotoŘády
cs en de
Vítejte, kolemjdoucí
Username: Password: Pamatovat si mne

TÉMA: Řády

Řády 20 let 6 měsíců ago #494

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Oprava: výkonému výboru svazu motokrosu AČR
Administrátor zakázal přístup veřejnosti.

Řády 20 let 6 měsíců ago #495

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Nemám čas na dlouhé rozepisování, ale ve zkratce " pánové to jste, ale vymysleli p......u" koukám, že kolem celého supermota se pohybují opravdu samí inteligentní lidi! To je fakt super divadlo, naštěstí já už se tomu můžu akorát smát, ale nikdy už se nebudu takovéhle ho divadla účastnit!
Děláte z lidí akorát pitomce a pitomci asi jsme pokud je ze sebe necháváme dělat tím, že do tohoto sportu cpeme nemalé peníze a skáčeme tak jak pár blbců píská. Jestli jste schvalovali tyhle řády 2-3 měsíce, tak to jste jak většina našich politiků, ty naše zákony taky schvalujou pěkně nalitý!!!
Takovouhle blbost co jste tady vyblili by nevymyslelo ani 5 letý dítě!

Petr

Řády 20 let 6 měsíců ago #496

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Příští rok mě tam taky nikdo neuvidí.Větší zábava je na ENDURU.Mám úplnou nechuť k práci po těch třech letech u supermota,jestli se tomu dá říci supermoto!Divím se,že se ozval jenom Radek Kuklík.Ostatní jezdce to asi nezajímá.
Láďa Filip

Řády 20 let 6 měsíců ago #497

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Ládíku,

naprosto s Tebou souhlasím, je smutný, že se neozvali i jiní jezdci, ale o tom to celý je, ten kdo mlčí se snadněji tahá za nos!
Většina kluků nadává jen v depu a možná je to tím, že ani nemají chuť sem něco psát ono to totiž nikdy nikam nevedlo a hlavně to nikdy nikam nepovede, alespoň do té doby dokud to nevezme pod sebe někdo jinej a nezačne se tomuto sportu věnovat pořádně.
Pánové promotéři se k tomu vyjádří jistě tak jako vždy, jestli to umíš pojď to dělat sám. "Já to neumím, ale taky se do toho neseru!!!!" Udělejte to samí a pomůžete tomuto sportu nejvíc, věřím, že se najde někdo jinej, kdo má zkušenosti z jiných motoristických sportů a kdo to dělat umí! Nezávidím však roli nového promotéra, protože potom jak jste tento sport pohřbili za poslední tři roky, bude to mít opravdu moc těžký, "rozdýchat tuhle mrtvolu supermota!"

s pozdravem
Petr

Řády 20 let 6 měsíců ago #498

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Péťo,

souhlasím se vším co si tady napsal.Jenom chci něco dodat.
V Brně jsme měli s promotérama domluvenou schůzku, na které jezdci řikali své názory co se má změnit v Supermotu.Oni si to vyslechli a a řekli že s tím zkusí něco udělat.A jak to dopadlo?V neděli jsme se opět pohádaly jak s promotérem tak s pořádající agenturou o nespůsobylosti trati.A dopadlo to jako pokaždé pořadatelé to sváděli na promotéry a ti zase na poředatele.A podle toho má vypadat Supermoto v čechách.

Řády 20 let 6 měsíců ago #499

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj všichni.
Několikrát jsem si přečetl tady ty opravdu dost ostré názory, zvlášť od některých a opravdu nevím co si o tom mylet. Neříkám že nemáte v něčem pravdu ale třeba to co tady napsal Petr se mi zdá přinejmenším divné.
Všichni tady nadáváte na promotéry , ale já si nemyslím že je třeba svalovat vinu jen na ně. Po té rozmluvě v Brně kde přišlo na schůzku která byla avízovaná na internetu dost dlouho dopředu neskutečně moc jezdců , asi 10 , jsem si udělal obrázek že promotéři udělali chybu když dělali smlouvu mezi nimi a pořadatelem která říká že v době konání závodu už můžou promotéři tak akorát sedět na zadku a nemají právo jakkoliv zasahovat do práce pořadatelů. Myslím že největší problém je v pořadatelích a ne v promotérech. Myslím že se letos o hodně zlepšilo pár věcí. Třeba média a televize. V každém motoristickém časopise si po každém závodě přečtu článek, někde větší nekde samozřejmě menší. V televizi je v autu motu taky každý závod odvysílán. Takže v tomto promotéři určitě nezaspali a my co jsme závislí na těch pár sponzorech které máme jim aspoň v tomto můžeme být vděční.
Petře víš že tě mám rád a že jsme kamarádi, ( aspoň doufám ) ale ruku na srdce, když jsme v Brně seděli a snažili se aspoň k něčemu dobrat tak zrovna za mnou seděl jeden rušivý element který si ze všeho dělal jenom srandu a sem tam měl dost nepříjemné tlachy. Nevíš o tom něco ?? :-) Jiní zase měli plnou hubu ublížených keců že jsem neměl v sosnové startovat když jsem s Daliborem rozrazil bránu s blbem který si hrál na funkcionáře. I když po závodě ředitel závodu i šéf jury se mi ještě omluvili a uznali že to nebyla moje vina. Ale na to už kašlu a komu se to nelíbí ať mi políbí prdel a snaží se mě porazit na trati a né blbýma kecama.
Ale to jsem odbočil a za to se omlouvám. :-)
Dvakrát po sobě jsme se teď zúčastnili s klukama ze Slovenska mistrovství Švýcarska a musím říct že jsem snad s vyjímkou německa neviděl líp zorganizované závody. Ale to všechno je o pořadatelích a o samotných lidech. Tam se na vás každý pořadatel usmívá a snaží se vám pomoct se vším jak to jen jde. Od praporkáře na trati až po ředitele závodu. O všem jsme informováni do předu. Ve švajcu za náma dokonce přišli a mohli jsme si vybrat asi ze čtyřech jazyků se kterýma se s náma budou domlouvat. ( Kupodivu česky neuměli :-) )
U nás dáš někomu vestu s nápisem pořadatel a z něho se stane blb s funkcí. A vidíš mu na očích jak si myslí : "Nikdy mě nikdo neposlouchal a teď můžu já rozkazovat jiným. tak si to pořádně užiju." Myslím si že tady tyto věci jsou ale dané naší národní povahou a hned tak bohužel nezmizí. Léta jsem se s tím setkával u motokrosu a teď už třetí rok se s tím setkávám tady.
Zkrátka tím chci říct že není veškerá vina na promotérech. Ti se určitě snaží seč můžou i když jsou určitě věci které mohli udělat líp. Ale kdo dnes není omylný.
A řeči typu- "vyserte se na to, nebo běžte od toho" si myslím že jsou hodně ostré. Kdo by to dělal???? Ty Petře? Nebo Láďa mechána? Myslím že nikdo, a pochybuji že se najde někde nějaký blázen který to bude dělat téměř zadarmo a nechá si na každých závodech házet cihly na hlavu od nespokojených jezdců.

Řády 20 let 6 měsíců ago #501

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj kluci,

určitě jste si všimli,že letos jsem ještě nic nenapsal,přestože loni jsem do všeho ryl.
Říkal jsem si,že už se na to můžu vysrat,že moje připomínky byly stejně vždy k hovnu.Promiňte mi ten slovník,ale snažím se psát co nejvýstižněji.

ALE!!!!!!

Vzpomeňte si na problémy,které jsme loni řešili:startovné,parkovné,vzdušné......
Jestli se nepletu,bylo nám vyhověno.

Letos nikdo nic nepíše,nikdo si nestěžuje-tak o co jde?

Sem tam se vyskytne problém,ale proti loňsku jsou to prkotiny.Kromě závodů které pořádala namistrovaná agentura,která si říká FORSAGE se mi zdá,že bylo vše v pohodě.

Ano,taky pozoruju,že nálada upadá,většina z nás je jaksi "znechucena".
Ale proč?Já mám dojem,že už to ani nevíme.

Co dál?

Jezděme dál,radujme se z jízdy,držme pospolu.Když se nám něco nelíbí,dohlídněme na NAŠE promotéry,ať nám pomohou(my jsme ti důležití,my jsme ti herci,my děláme představení),udělejme si to sami hezký!!!!!!(proto jezdíme,ne?).

Takže jestli ten blbeček(pardon,jezdec MS),co na mně řval,že mi seberou licenci(prý na to má páky) má jenom velkou hubu a prachy,tak se uvidíme v Písku.

TAK ZDAR,PRDI!!!!!!!!!

Jirka

Řády 20 let 6 měsíců ago #502

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Radime,

napsal jsi to hezky a jistě máš pravdu, ale je věcí promotéra jakou smlouvu podepisuje, a stojím si opět za svým, buď vím co podepisuju a nebo to nevím a nepodepisuju takovou věc, pokud nemá promotér zkušenosti se smlouvama, měl by se asi raději poradit s někým kdo s tím zkušenosti má, takže si myslím, že opět udělal chybu promotér.
Co se týče Brna Radime, tak víš moc dobře jak ta schůzka probíhala, napoprvé se nedostavil pomotér, s tím že dorazí za půl hoďky. Za půl hoďky skutečně dorazil, ale to už nemělo chuť spousta jezdců, takže nás tam bylo tak 10, a kdyby ta schůzka nebyla u Ládi kde v tu chvíli byli jezdci s úplně jiného důvodu, bylo by nás tam tak 5. Když jsme se začali bavit o problémech, házel promotér vše na pořadatele, poukazoval na smlouvu atd. Druhý den po poradě bylo vše ještě horší!!!
Promotéři jako lidi nemusejí být špatný, určitě umí spoustu jiných věcí, věřím, že dělají pro supermoto maximum, ale bohužel jejich maximum nestačí, sami musí cítit, že svou pozici nezvládaj tak jak by měli!!!
Radime ja sám jsem napsal, že bych to lépe neuměl, ale proto to taky nedělám!!!
Co se týče rozražené brány v Sosnové, tak to už je zase o tom na jaké úrovni je supermoto v Čechách, zkus rozrazit bránu v Německu, co myslíš!? To že pořadatelé udělali v Sosnové takový program, že jsi se nestihl ani vyčůrat mezi jízdami je věc druhá, ale tu bránu by jsi prostě v Německu nerozrazil, uděláš to jen u nás, protože víš, že se Ti nic nestane a hlavně z těch kašparů nemáš tak jako nikdo žadný respekt. ( Sosnovou neřeš, před rokem v Brně jsem měl při přejímce takovýho nerva, že jsem málem trefil toho chytráka na technický přejímce a o KuNdrlem ani nemluvím!)
Můj názor je takový jak jsem uvedel výše, když to neumím tak to nedělám! Oba máme na věc jiný názor, asi se na to každý díváme z jiné strany, ale to nic nemění na tom, že jsme kamarádi, prostě jsme tady každý uvedli svůj názor. Tvůj názor je, že jsi spokojenej a můj je, že jsem z toho úplně znechucenej! A to každopádně!
Jsem z toho znechucenej tak, že na supermoto kašlu a raději si to budu čudlat s kamrádam po lese nebo
P.s. Myslím, že Radek to Brno popsal úplně nejlíp jak mohl, bohužel to není jenom Brno, ale každý závod, kterého jsem se účastnil!

s pozdravem
Petr

Řády 20 let 6 měsíců ago #503

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Jirko,

taky už jsem po loňských zkušenostech neměl chuť psát, ale jsem tak znechucenej, že jsem se rozhodl to sem napsat!
Nicméně to téma tady se zase dostalo někam jinam, šlo přece o to, že když někdo nedojede a je podle řádů bodovanej lépe než ten, který dojede tak je to pěkná hovadina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vyjádři se k tématu a co na to říkaš Ty Radime!?

Petr

Řády 20 let 6 měsíců ago #504

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Ahoj Petře,

v motoristickém sportu se pohybuji teprve 4.rokem.Nevím,jestli si můžu dovolit vyjádřit se kompetentně k řádům.Zkusím to laicky:
Pokud neprojel cílem a nebyl odmávnut-nedokončil závod.

Jiná varianta je dle mne blbost.

Jirka
Time to create page: 0.577 seconds