Zdar všem,
1) Honzíku cinkni mi na tel. 777 739 596 ztratil jsem vizitku na pivko zajdu rád!
2) Richarde spolu jmse před Sazkou nemluvili, já tam nebyl! S ježděním jsem skončil kvuli nechuti a buhužel je takových víc, kteří jsou znechuceni, pravda je ta, že od té doby co nejzdím mám zdravotní problémy, ale už je to lepší!!!
Co se týká smlouvy, tak si myslím, že si ji věnoval při podpisu nedostatek času a nebo jsi ji podepsal z toho důvodu, že Ti nic jiného nezbývalo! Proč si to myslím!? Sám, jsi v Brně i v Ostravě říkal, že podle smlouvy do toho pořadatelům nemůžeš mluvit, z toho vyplývá, že jsi to buď věděl už při podpisu a věděl jsi co podepisuješ a nebo jsi to nečetl a zjistil jsi to, když Ti pořadatel řekl ať jim do toho nekecáš a podíváš se do dmlouvy! Nebo je jiná varianta? To už je stejně úplně jedno další sezóna končí a já můžu pouze konstatovat, že se s jezdci řádně vyčůralo! Můj názor na to je ten, že na tom má podíl Tvůj podpis na smlouvě, s tím, že jsi důvěřoval lidem, to je sice hezký, ale VÍTEJ V ČECHÁCH kde dvojnásob platí pravidlo důvěřuj, ale prověřuj! Byl to jen podpis na blbý smlouvě, že? Celkem Ti, ale zkomplikoval život a nejen Tobě! O tom se tady, ale nikdo rozepisovat nechtěl, šlo tady o jinou věc!!!!
Myslíš si selským rozumem, že je správné bodovat toho kdo neprojede cílem větším počtem bodů než ten, který cílem projede sice pomaleji a s rozvahou tak, aby dojel, ale projede!? Ne, že sem zase zkopíruješ řády!
3) Karolův názor na věc je moc hezkej, člověk by pomalu věřil, že to může fungovat, a možná, že jo, pokud to, ale bude dělat někdo jako Karol, protože musí mít i takovou naturu! Měl jsem možnost, díky Karoloj být letos na treninku na Slovensku a byl to asi nejlepší trenink i když jsem tam 5x ležel, fakt dobrý, lidi jsou tam strašně v pohodě. Akorát příští rok lituju Bočana, Karol nabízí za vítězství Dášu, tak nevím jestli z toho při třetím vítězství nebude mít větší radost Dáša než Bočan, ono po takovém závodu chtít dalčí výkony, něvím, nevím!?
Petr