Jste zde:   HomeNovinkyMOGUL moto day v Sosnové 29.5.2012 ZDARMA
cs en de
Vytvořeno 22. květen 2012 | Aktualizováno 22. 5. 2012 16:46 | Napsal Richard Gironi | Zobrazeno: 8954 x
Vytisknout

 

Centrum kurzů bezpečné jízdy na Global Assistance Racing Aréně v Sosnové u České Lípy je známé především pořádáním kurzů bezpečné a sportovní jízdy pro automobilisty. Teď ale díky spolupráci se značkou MOGUL, která na trh dodává oleje i pro motorkáře, nabízí zdarma účast na kurzu bezpečné jízdy právě pro řidiče jednostopých vozidel.

Při MOGUL moto day v Sosnové budou přítomni zkušení instruktoři včetně Vladimíra Maška, který závodil v České republice v MMČR superbike a sám je jedním z iniciátorů akce Stop Nehodám, která vzdělává motorkáře v ČR. Účastníkům kurzu jsou nejprve vysvětleny základy teorie bezpečné jízdy na jednostopém vozidle na multimediálně vybavené učebně Centra bezpečné jízdy a následně jsou rozděleni do skupin, kterým se věnují instruktoři při praktických jízdách. Účastníci kurzů se dozví například o správné akceleraci a brzdění na motocyklu, změnách těžiště při průjezdech zatáčkou, správném způsobu zrychlování ze zatáček a dalších dovednostech nutných k bezpečné jízdě. Instruktoři účastníky kurzu neustále kontrolují a opravují jejich případné chyby.

Podobný typ školení využívají v Centru bezpečné jízdy v Global Assistance Racing Aréně v Sosnové u České Lípy jak sportovní motorkáři, tak i profesionálové na motorkách, například z řad Policie ČR. Díky novému partneru, kterým je značka MOGUL, je nyní možné tento kurz nabídnout šedesátce prvních přihlášených zájemců zcela zdarma! Stačí vyplnit registrační formulář na stránkách www.kurzybezpecnejizdy.cz (registrace do kurzů) a vaše účast na MOGUL moto day vám bude obratem potvrzena. 

 Mogul Moto Day 2a

| + -

Diváci

Klub Supermoto.cz