Jste zde:   HomeNovinkyVýsledky Mýto
cs en de
Vytvořeno 30. duben 2014 | Aktualizováno 30. 4. 2014 2:02 | Napsal Richard Gironi | Zobrazeno: 15198 x
Vytisknout

Než se serveru ujme někdo kdo se bude opravdu starat a potáhne ho aktivně dál, tak zatím aspoň výsledky ze závodů v Mýtě, když už jinde nejsou.

Výsledky zde

Ještě připojím pár vět z pohledu diváka.

Přijelo přes 80 jezdců což je úctyhodný počet. Ve třídě S1 se sešlo víc jezdců jak v MS, kde mě pobavila tisková zpráva promotéra o tom, že bude a startu ve Francii pět plných řad. Při pohledu na výsledky jsem si říkal, vždyť jich jede jen 14. Pak jsem teprve pochopil že v MS startují jen po třech v řadě. Jen se divím že mi z MS motokrosu nepřišla tiskovka s názvem máme plný rošt ! Což by mě nepřekvapilo, protože v MS je letos žebřík jen na 30míst. Pro nevědoucí, normální žebřík má 40 startovních míst. No jo no, marketing je marketing. Zpět k domácímu šampionátu. Pěkný počet bylo 10 čtyřkolek. K vidění zde byl po letech Jindra Petlach. A mezi diváky se objevil i Petr Balík junior i senior. Ti prodali po letech svůj závodní stroj a tak se přijeli podívat jak bude konkurenceschopný. V podstatě po letech se v depu objevil zpátky Hardbike racing tým. Mezi týmy má letos také velké zastoupení tým 833 racing, který staví hlavně na Pavlu Kejmarovi a spolu s Jarošem a Tůmou jezdí i v MS a ME. A právě mezi jezdci MS došlo v Mýtě k velkému soupeření, jehož výsledek asi už všichni znáte. V době této události jsem již na okruhu nebyl a tak jsem byl odkázán jen na záběry z TV. Nepřísluší mi hodnotit co a jak se stalo, je pro mě důležité aby tak jak jsem roky říkal na rozpravách všichni odešli ze závodu po svých. A tak Tome doufám, že i Ty odejdeš sice s malým zpožděním, ale nakonec po svých.

Komentovat vlastní výsledky nemá cenu na ty se podívejte. V TV také podle toho co vím poběží speciál o 20minutách délky, který shrne vše lépe nejen slovem ale i obrazem.

| + -

Diváci

Klub Supermoto.cz